20می2012

وقتی رئیس جمهوری می گوید قانون را اجرا نمی کنم نماینده نباید سوال بپرسد؟

وقتی رئیس جمهوری می گوید قانون را اجرا نمی کنم نماینده نباید سوال بپرسد؟

در این برنامه علی مطهری با بیان این که ایران تا زمانی که به آرمان فلسطین پایبند است تحت فشار دشمنان خواهد بود، گفت: دشمنان ما را رها نمی کنند و فشار انرژی هسته نیز ناشی از مسئله فلسطین است.

وی مشکل اقتصاد را ضعف مدیریتی و بی ثباتی خواند و افزود: این مسئله مربوط به دولت خاصی نیست و در تمام دولت ها بوده است.

گزیده سخنان مطهری را در ادامه می خوانید:

×   روزی که مردم انقلاب کردند آرمان هایی همچون عدالت اجتماعی، آزادی،‌استقلال، اخلاق و معنویت و پیوند اقتصاد و معنویت محطر شد و هم اکنون ما باید به این آرمان ها باز گردیم.

×   در ایران الگوی اقتصادی مشخصی همچون برنامه های پنج ساله و اصول اسلامی وجود دارد و مشکل ما این است که این برنامه ها به خوبی اجرا نمی شود و هر دولت آن ها را سلیقه عملیاتی می کند.

×   مشکل اساسی ایران در 10 سال آینده اقتصاد نیست؛ آیا هم اکنون وضعیت فرهنگ و اجتماع مناسب است؟ اقتصاد بخشی از مشکل ها است اما تمام آنها نیست و ما در زمینه های مختلف همچون اقتصاد،‌فرهنگ، اجتماعی و سیاست مشکل داریم.

×   مسائل اقتصادی همواره مهم بوده است، شرایط تحریمی نباید عاملی شود تا از حوزه های دیگر غافل شویم.

×   نمایندگان باید با کمک گرفتن از مشاوران طرح ها و لوایح را بررسی کنند و بتوانند قدرت تجزیه و تحلیل داشته باشند؛ مجلس محل معتمدان است نه نخبگان و متخصصان.

×   در مسائلی که مجلس بر نظر خود ایستادگی می کند ناشی از عملکرد گذشته دولت است و مجلس نمی تواند در مقابل تمرد دولت از قانون سکوت کند.

×   موضوع سوال و استیضاح بزرگ نیست؛‌عده ای می گویند سوال از رئیس جمهوری سیاسی است اما زمانی که رئیس جمهوری می گوید قانون را اجرا نمی کنم مجلس چگونه باید عمل کند؟

×   زمانی که سوال یا استیضاح مطرح می شود نمایندگان باید با شخص وزیر صحبت کنند تا مشکل هایی ایجاد نشود، در استیضاح کردان با احمدی نژاد بیش از 2 ساعت جلسه برگزارکردیم.

وب‌سایت شخصی

علی مطهری